lördag 19 december 2020

Enligt globalisterna så är vi zombies

Såg en film The dead don’t die som handlar om att de döda vaknar upp. Men det intressanta är slutet där man faktiskt säger vad globalisterna eller eliten tycker om oss. För ofta så visar man deras agenda och vad de tycker om oss i filmer utan att vi tänker på det.

 


Filmer och serier fungerar som indoktrinering och eftersom vi faktiskt påverkas av allt vi tar in. Så tittar man på en film så kommer man att ändra sina normer och åsikter utan att man tänker på det.

Denna film The dead don’t die, är under hela filmen väldigt kryptisk, som filmer som Annihilation, The mother och flera andra. Men det man kan förstå av detta klipp ifrån filmen är att de ser oss som döda zombies och vålnader som är giriga själviska och tänker bara på materialistiska saker. Man kan se detta som så många fall innan ett medvetet hån emot oss. 

Hela filmen är en lång kritik och nedlåtande av Trump, de som röstar på Trump, kritiskt tänkande individer som ”klimatförneckare” eller de som inte tror på ”experter” ”forskare” helt enkelt de som inte tror det globalisterna vill att vi ska tro och vårt levnadsätt.

Se den delen av filmen de pratar om oss som zombies

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den blinde ateisten

Varför jag skriver detta är att jag såg en video från swebbtv samt även lyssnat och läst vad andra ateister tror. Missförstå mig inte Swebbt...