lördag 19 december 2020

I framtiden kommer pedofili att accepteras

Centerns politiker Fredrick Federley, att hans pojkvän är pedofili är något som man under senaste veckan uppmärksammats på sociala medier. Men som vanligt inte tagits upp i media så mycket framför allt inte sets i så negativa toner. Men det är något som man inte ska vara så förvånad över.

Det finns redan idag länder som accepterar pedofili och de är länder som ofta är muslimska där man tillåter att vuxna män gifter sig med småflickor. Men om jag skulle säga att pedofili är något som kommer att accepteras på samma sätt som homosexualitet i framtiden. För det finns en agenda som vill få oss att acceptera det och att det fanns en plan på att först få oss acceptera homosexualitet och sedan de andra HBTQ och andra sexuella läggningar. Det står helt klart att det är en planlagd agenda att få oss att acceptera alla dessa olika sexuella läggningar.

För så betraktade man homosexualitet som en sjukdom och att det var perverst och alla som var homosexuella blev utstötta och hånade och man tyckte att det var helt fel. Man skulle gå på behandling för att bli av med denna sjukdom eller dårskap som man ansåg detta vara. Det var ingen idé att prata om det i familjen för då blev det upprört.

Så var det, inte så länge sedan, men även om man inte vill medge det själv så har vi blivit mer positiva mot homosexualitet genom en påverkanskampanj. Genom en påverkans kampanj som många inte har märkt utan bara hängt med. Vi har helt enkelt blivit manipulerade i att acceptera homosexualitet och de andra sexuella läggningarna eller man kan säga att vi har fått se propaganda för att få oss att tänka om. Det är något som vi har blivit inom många områden i dag och det var bara början med homosexualitet.

Nu när vi har accepterat dessa sexuella läggningar så kommer man att få oss att riktigt acceptera dessa så att vi tycker att det är helt ok. Men nu så kommer vi att sakta men säkert se en ny våg av manipulation. Denna gång att få oss att återigen acceptera en sexuell läggning och den har redan börjat i liten skala på olika sätt.

Ett sätt man gör det med är att sexualisera små barn uppmuntra dem att klä sig vuxet och mer sexigt. Man har mode för barn där de har mer sexuella kläder med mer. Eller Netflix serien Cuties som hade mycket sexualisering av barn. Även om man stoppade denna serie så kommer det att fortsätta, man väntar ett tag och gör nya försök inom andra områden. Man gör det som man brukar, uppstår det hinder och protester så bakar man ett tag och planerar nästa drag och hur man ska jobba istället. Vad är det som gick fel, vad är det som saknas för att få oss att acceptera pedofili. Sedan så fortsätter man med en annan strategi, andra medel. För en sak man ska veta är att de som ligger bakom denna agenda inte ger sig i första taget. Utan om de ser opposition så kommer de att enbart anse att vi inte är redo för det än.

Så under de närmaste åren så kommer man att se mer manipulation i att få oss att tänka om. Så att vi en gång i framtiden blir mer toleranta och accepterar det även om det kommer att finnas opposition. All opposition kommer som idag att uppmålas som hatisk, intolerant, fobisk och så kommer de med fel åsikter att sättas i skamvrån som det är idag. Hur många vågar uppåt säga att de är emot homosexualitet eller de andra sexuella läggningar idag, gör man det så kommer man att få en storm av hat. Samma hat som man hade fått på 80 talet emot sig om man hade varit för homosexualitet.

Man arbetar aktivt för att få detta accepterat. Man börjar med att påstå att detta är en sexuell läggning och ingen sjukdom. Samt att de anser att vi inte ska låsa in pedofiler och ta bort alla tabu som vi har emot pedofili.

https://www.youtube.com/watch?v=egiBgmvv8wA

https://www.youtube.com/watch?v=Wrv_XQ92YQM

https://www.youtube.com/watch?v=N6LzElXvUMI

Pedofili är mycket utbrett i samhället och de som vill få oss att acceptera pedofili är män och kvinnor i maktposition runt om i världen.

https://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Man/Boy_Love_Association

Det finns många pedofiler i maktposition och i Hollywood samt inom flera av våra sociala mediebolag som faktiskt är positiva till pedofili. Det blir inte bättre med skandalen med pizzagate där många ledande personer var involverad. Det har ingen betydelse vilken politisk inriktning de har för det finns ungefär lika många pedofiler oavsett höger eller vänster.

http://stateofthenation.co/?p=17513

https://visionlaunch.com/why-are-there-so-many-pedophiles-in-power-who-is-protecting-them/

Både Putin och Trump har arbetat aktivt med att stoppa detta något som inte media har nämnt över huvud taget.

http://anonymous-news.com/putin-west-controlled-satanic-pedophiles/

https://www.churchmilitant.com/news/article/trump-busts-1500-pedophiles-media-keeps-silent

Många gånger så är dessa pedofiler organiserade och även har koder i bilder och hur de kontaktar varandra i mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den blinde ateisten

Varför jag skriver detta är att jag såg en video från swebbtv samt även lyssnat och läst vad andra ateister tror. Missförstå mig inte Swebbt...