måndag 13 maj 2019

Populismen och högerextremismen



Media eller den etablerade gammalmedia som man kan kalla den. Klagar hela tiden på den så kallade populismen och högerextremismen ska utgöra ett hot mot demokratin. Men att påstår att många av partierna som sätter sitt eget folk först skulle vara antidemokratiska och att de utgöra ett hot mot demokratin och frihet. Är en stor lögn som sprids av de som verkligen föraktar vanligt folk och sanningen är att det är vänstern och alla dessa mediebolag som utgör hotet mot demokratin. Man hör aldrig att de nationalistiska partierna som är emot globalismen vill begränsa demokrati och yttrandefrihet. Utan hotet kommer ifrån alla de vänstergrupper, media och politiker som vill begränsa yttrandefrihet, demokrati och frihet. Orsaken till att folk allt oftare väljer dessa ”populister” är att folk har tröttnat på denna lögn samt framför allt att folk inser att politiker inte bryr sig om oss. Utan de bara maler på med sin agenda medan vi ska snällt acceptera dårskapet samt inte klaga när man blir misshandlad våldtagen, bestulen av främlingar. Det visar hur dessa människor är och hur mycket vi betyder för dom, absolut inget utan de är Europas folks och kristendomens fiender. Vilket mer och mer kommer att visa sig i hur de agerar, hur de kommenterar händelser, som exempelvis alla de attacker mot kristna i världen som Notre Dame branden, Sri lanka terrorattack där de vill släta över och förminska det som hänt. Medan när exempelvis muslimer eller hbtq personer och andra beskyddade grupper av etablissemanget blir attackerade då visar de sitt stöd och pekar fingret emot de så kallade högerextrema och populister.

Man blir förvånad hur de kan vara så känslolösa och direkt falska om inte råa i sitt sätt att vara, för det som händer idag med alla våldtäkter, misshandel, hot, vad som händer med gamla, terrorattacker. Med sitt sätt förväntar de att man inte ska bry sig om vad som händer mot oss Svenskar, Européer, kristna.  Att de inte visar några känslor visar hur brutal verkligheten blivit, vi har politiker och journalister och andra som man kan kalla för psykotiskt för detta är absolut ett tecken på att det är något riktigt är fel i samhället. De som blint lyssnar och följer med och förnekar allt det som händer och så enkelt pekar finger emot de som faktiskt gör något positivt för Sverige och svenska folket blir föraktade och tystade.

Vi har Lööf, Löfven, Björklund, Reinfeldt mm som i Sverige ska driva igenom denna agenda oavsett om vi svenska folket vill eller inte. Ge bort vår självständighet, frihet, oberoende till en globalistisk elit. Som kommer att bestämma allt vad vi kan göra och inte ska göra. En agenda, som dessa vill genomföra och det betyder inget för dom hur stort lidande de skapar utan denna agenda om en globalvärld ska bara.

Det som händer är att vi ska göra oss av med allt kristet som de ser som det största hotet enligt de själva och om världen till hur de vill att den ska se ut. En värld där det inte ska finnas några nationer, inget ägande, ingen kultur eller frihet. Utan vi ska bli till rotlösa själviska individer som inte visar några större känslor, egoistiska, giriga det är det som är slut målet. En värld som faktiskt är död utan något egentligt liv, vi kommer blir som robotar, en värld som liknar den i 1984.

Man blir ofta väldigt förvånad över vilka dårskap dessa ”globalister” kan säga rakt ut. Vilket man egentligen inte borde för de tänker tvärt emot sans och logik och hur en normal person tänker. Hur man kan vara så ensidig i sitt sätt att tänka och sedan bli förvånad över reaktionen. Senast hur många politiker som Lööf, Obama, Hillary kommenterade efter terrorattacken i Sri Lanka som undvek att skriva ordet kristen när det gällde offren. Man märker deras inställning till kristendomen utan att de behöver skriva något direkt negativt. Vi kommer att se otroligt absurda kommentarer och åsikter från dessa personer i framtiden för en lögnare kommer att fortsätta ljuga.  

De vill att vi ska ta in hur många utlänningar som möjligt även om det inte fungerar. De kommer att i alla lägen anklaga oss kristna/Européer för allt ont som högerextremism och populism, rasism.
Orsaken är att vi går emot deras agenda, som många kallar globalism men har mer mörka motiv bakom. Globalism är egentligen bara en del av den agenda de driver.

Vi kommer om vi inte står upp för sanningen och säger stop för denna galenskap att få genomlida en fruktansvärd framtid som det inte kommer att finnas någon återvändo. Man kan säga att vi kommer att få ett helvete på jorden utan någon vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den blinde ateisten

Varför jag skriver detta är att jag såg en video från swebbtv samt även lyssnat och läst vad andra ateister tror. Missförstå mig inte Swebbt...