måndag 13 maj 2019

Trump



Nu har den undersökning som skulle bevisa att Trump fick hjälp av Ryssland att komma till makten visat sig att man inte har några bevis. Trots all den energi man lagt ned samt all smutskastning av Trump av media har det inte lett till något åtal mot Trump. Men man kommer att försöka hitta andra sätt att avsätta Trump. När man läser media och all denna anti Trump retorik man har inom media, så kan man inte sluta undra på varför.

Man märker att den etablerade mediaföretagen hittar på alla sätt att misskreditera Trump om allt, oavsett om det handlar om det mest obetydliga händelse. Nu när de tvingats erkänna att de har haft fel om inte direkt ljugit för folket, vilket de ofta gör och om inte dagligen. De har inte haft något att sätta dit honom för, utan nu kommer de att söka efter allt som kan misskreditera och måla upp en mörk bild av Trump. Denna häxjakt som media utsätter Trump och hans anhängare är något som är fruktansvärt, men det visar vad vi har för en journalistkår i väst. De har visat sitt sanna jag med sitt blinda hat mot deras motståndare. Trumps motståndare bryr sig inte om människor utan enbart är intresserad av makt. Trump som faktiskt gör ett bra jobb för folk vilket är något vi aldrig får se eller höra något om.

Min syn på media var en gång i tiden var ljus och trodde att de skrev det som var sant, men idag har jag en helt annan syn på media. Det är sorligt att se hur media beter sig och mitt förtroende som redan var liten bara blir mindre. Även innan så har min inställning varit att man måste ifrågasätta allt vad media skriver.

Det som är intressant är hur media försvarat Obama, Hillary, och de andra som de har målat upp som hjältar. Men det är något som de inte förtjänar. för det är de som är genomkorrupta. Det enda rätta vore att man gör en undersökning av Obama, Hillary och de andra. Något som jag tror kommer att bli mycket intressant vad som kommer fram. Då tror jag att folk kommer att bli chockade över vad dessa har sysslat med och vad media har undanhållit för folk.

Vad media typiskt skriver om Trump.

Utdrag ifrån vad bl.a. aftonbladet skriver om Trump

”Så fuskar Trump när han spelar golf”

” Trumps hån mot Biden – sprider märkliga videon” – Handlar om att Biden var närgången mot bl.a. små flickor. Har själv sett filmen och Biden är mycket närgången. Man kan se på flickan att hon inte tycker om om vad som händer. Återigen falsk bild av Trump ifrån media.

”Men det finns en annan sida av myntet. Visserligen har utredningen varit besvärande för Trump och hängt som ett mörkt moln över honom. Men den har också gett honom ammunition för att peka ut en fiende. Det är ingen slump att Trump så gott som dagligen klagat över den ”häxjakt” som han ansett sig vara utsatta för. Trumps ledarstil kräver fiender för att vara framgångsrik.”

”Det måste finnas ett vi och dom.” – om Trums ledarstil.

”Rysslandsutredningen har gjort att han kunnat inta offerollen samtidigt som han visat väljarna att han kämpat på som vanligt i Vita huset.”

”Han får svårare att mala på om häxjakt nu när han blivit friad.”

”Vid sidan av hot från kongressens utredningsapparat pågår diverse andra utredningar kring Trump. Den potentiellt mest skadliga sker i New York där Trump misstänkts ha använt stiftelsen Trump foundation för att på ett systematiskt sätt i över tio år lura staten på skattepengar som i stället för till välgörande ändamål ska ha gått till Trumps valkampanj och olika rättstvister.”

”Demokraterna kommer inte längre att kunna anklaga Trump för att ha samarbetat med en främmande fiendemakt. I stället kommer de sannolikt att försöka måla ut honom som korrumperad.”
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qBooe/nu-kan-alla-glomma-riksratt-mot-trump

”Under valrörelsen publicerade Wikileaks komprometterande dokument som hade stulits från Demokraternas servrar. Amerikansk underrättelsetjänst anklagar Ryssland för stölden och Wikileaks för att ha agerat i medveten maskopi med Ryssland för att motarbeta Hillary Clinton.”
https://www.sydsvenskan.se/2018-08-08/ryssutredningen-assange-kan-vittna

Hela tiden så vill de måla upp en hemsk och mörk bild av Trump som någon ond, korrumperad, narsistisk maktgalning medan hans motståndare faktiskt kan anklagas precis det som Trump anklagas för. Man ser hela tiden denna kompakta anklagande och många gånger falska och felaktiga anklagelser mot Trump.

Varför är media så mycket emot Trump, för hela tiden så får man höra hur hemsk Trump är, allt han gör fel och man målar upp en mörk bild av honom hela tiden. Men är det rätt, han gör fel som vi alla gör men han gör många bra saker. Bl.a. så har sysselsättningen för svarta blivit ett av det lägsta, hög tillväxt, fler i arbete, större framtidstro, bättre handelsavtal. Men detta skriver aldrig media om så medias anti Trump agenda kommer att fortsätta. Men frågan är varför detta kompakta hat mot Trump från media, olika organisationer och det kommer även ifrån affärstidningar som man tycker borde vara för Trumps högerpolitik. Min tro är att på något sätt så utgör Trump ett hot mot den etablerade eliten som struntar i vanligt folks problem utan bara kör på med sin agenda. Denna agenda är en globalistisk värld där vanligt folk inte kommer att få så mycket att säga till om. Det är så det verkar vara när man tittar på utvecklingen i världen. Ett bra exempel är Frankrikes president Macrons behandling av de protesterade gula västarna som behandlas så brutalt av polis.

Själv så tycker jag om Trump för han är en president som står upp för sitt land och inte som de andra ledarna som sätter globalismen först och skriver på dåliga avtal som är negativt för de enskilda länderna. Skulle vilja se mer av detta i Sverige, med politiker som sätter EU och FN före Sverige. Inte som det är idag då politikerna i Sverige inte jobbar för Svenska folket utan för sina globalistiska chefer runt om i världen. Sanningen att världen behöver mer av ledare som Trump. Det finns några i Europa som Ungern, Polen, Italien, Österrike men även utanför Europa som Brasilien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den blinde ateisten

Varför jag skriver detta är att jag såg en video från swebbtv samt även lyssnat och läst vad andra ateister tror. Missförstå mig inte Swebbt...